Spezzatino di maiale – eller en gullash-agtig sag af svinekød på dansk


Gullash-agtig sag i en svinekødsversion.

Antal personer: 3-4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 60 minutter.

400 g magert svinekød
1 rosmarinkvist
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Salt
Peber
1 lille rød chili, finthakket
2 dåser hakkede tomater

Skær kødet i mundrette stykker og brun det i olivenolie sammen med rosmarin og hvidløg. Krydr med salt og peber. Tilsæt chili og tomat. Lad hele molevitten simre i en times tid eller længere og server med godt brød. Hvis retten er ved at koge tør, så tilæt en smule lunken vand.

Løst efter en opskrift i “Culinaria Italia”. Forfatteren til bogen er (stadig) ikke gennemskuet.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s