Grillede rødspætter med mushy peas


Grillede rødspætter med mushy peas.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

DMI ska’ fa’me ikke bestemme, om jeg griller eller ej … Eller … Det sku’ det jo så i går. Men ikke i dag; der blev byttet rundt på menuen for i dag og i morgen således, at den altså stod på grillede rødspætter i dag og så kalveschnitzlerne i morgen. For når nu vejret endelig er godt, så må man jo udnytte det.

Retten her smager af sommer. Intet mindre. Sommer hele vejen igennem.

2 rødspætter
Salt
Peber
Olivenolie
1 citron
Ærter efter sult
1 spsk smør
1 håndfuld citronmelisse, finthakket
1 spsk hvidvinseddike

Filetér rødspætterne og pensl dem med lidt olivenolie. Drys dem med lidt salt og peber, og smid dem på grillen i ca. 1–2 minut på hver side alt efter størrelsen. Dryp lidt citronsaft over.

Kog ærterne møre, hæld vandet fra, og smid smør, eddike og citronmelisse i. Mos det hele lidt sammen og retten er klar.

Anret ærterne nederst med fiske på toppen. Garnér med en citronskive.

Servér med sol og sommer til!

PS.: Selvfølgelig er friske ærter, som man bælger og koger optimalt, meeen de frosne små sataner kan nu altså godt gå an.

Opskrift (ret modificeret) på Mushy Peas efter Paul Cunninghams “Pauls grill”.

Reklamer

En mening om “Grillede rødspætter med mushy peas”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s