Frisk pasta med tomatsauce


Frisk pasta med tomatsauce.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

250 g frisk pasta
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse tomatpure
1/2 terning grøntsagsbouillon
1 fed hvidløg, finthakket
1 løg, finthakket
Olivenolie
1 tsk paprika
1 stjerneanis
1 dl hvidvin
1 spsk frisk oregano, finthakket
1 spsk frisk basilikum, finthakket
2 laurbærblade
Frisk parmesan
Salt
Peber

Opvarm olie på en pande og svits løgene til de er klare. Tilsæt hvidløg og svits yderligere i et minut. Smid bouillonterningen på sammen med hvidvin og kog ind til halvdelen.

Tilsæt hakkede tomater og pure sammen med paprika, stjerneanis, oregano, basilikum og laurbærblade.

Lad saucen simre i ca. 20 minutter til den er god og ikke så flydende, at den smatter pastaen til, når retten serveres. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.

Server med friskrevet parmesan og friskkværnet peber.

Reklamer

One thought on “Frisk pasta med tomatsauce”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s