Salat med kylling og peanutsauce


Salat med kylling og peanutsauce.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Som den opmærksomme læser nu har opdaget, så er curry’en blevet sprunget over. Det er den af den ganske simple årsag, at der var nok rester af kikærtesalaten tilbage til, at jeg kunne springe en omgang madlavning over. Dejligt lige op til den førstefødtes første fest! Peanutdressingen finder du andetsteds her på bloggen i øvrigt.

2 stk. kyllingebryster
Olie
Salt
Peber
En bakke blandede salater
1 mango skåret i tern
75 g saltede peanuts, grofthakkede
1/4 kokosnød uden skal
Saft af 1 stk. lime
Sukker

Steg kyllingebrysterne i olie på en varm pande og krydr dem med salt og peber.

Skyld salaterne godt og smid dem i en skål. Vend mango-tern og kokosnød som du har skåret i flager med en gulerodsskræller i salaterne. Tilsæt peanuts.

Hæld limesaft blandet med lidt sukker og salt over salaten og server med peanutdressingen til samt kyllingebrystet.

Efter modificeret opskrift i “Vild med grønt” af Louisa Lorang.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s