Spinatpandekager


Spinatpandekager med hytteost, peber og forårsløg.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

350 g frossen, helbladet spinat
1 dl økologisk tykmælk
1 dl mælk
100 g rugmel
4 æg, kun hviderne
2 hvidløg
Salt
Peber
Hytteost
1 bdt forårsløg
2 stk. snackpeber
Olie

Optø spinaten i microovnen, og pres væden fra. Pisk æggehviderne stive i en skål for sig og lad den stå. Bland de øvrige ingredienser, med undtagelse af hytteost, forårsløg og snackpeber, i en skål og vend forsigtig de piske æggehvider til massen er godt blandet.


Placér ca. 1 dl på en varm pande med lidt smagsneutral olie, og bred det ud med en spatel, så pandekagen ca. får en tykkelse på 1 cm. Når den begynder at boble på  oversiden og er blevet fast kan den vendes – de er ikke så nemme at vende som almindelige pandekager, så det kræver lidt forsigtighed.

Servér med hytteost, forårsløg i skrå skiver og fintsnittede pebre. Smag til med salt og peber.


Org. opskrift her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s