Madplan | Uge 21


Spinatpandekagerne med hytteost røg i svinget i går. Den førstefødte skal holde sin første fest (navngivningsfest) for den nærmeste familie om nogle uger, hvorfor der liiige skal bygges en terrasse færdig først, hvilket så skete her i weekenden. Det medførte så yderligere, at lysten og kræfterne til at stå i køkkenet endte på et rent nulpunkt, hvorfor menuen i går aftes endte med – og hold nu fast – havregryn med rosiner! Men, men, men spinatpandekagerne kommer så på aftenens menu i stedet for.

Menuen for den kommende uge står på en del asiatiske retter, da der lige er nogle ting, som skal testes af inden førnævnte fest.

Mandag
Spinatpandekager med hytteost

Tirsdag
Spaghetti Bolognese (den rigtige slags – ikke blot hakket oksekød med en dåse hakkede tomater i)

Onsdag
Rester fra tirsdagen

Torsdag
Fest-test: Sur/sød-kylling

Fredag
Købe-mad da vi er inviteret ud til fest om aftenen

Lørdag
Fest-test: Oksesatay med peanutsauce, dampede og grillede asiatiske kyllingespyd med sesamfrø, chili, forårsløg og teriyakisauce. Hertil nudelsalat med hvad der er tilbage af grøntsager i køleskabet

Søndag
Fest-test: Varme vietnamesiske forårsruller med sesam/tempura-rejer

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s