Laksetataki med nudelsalat og edemamebønner


Laksetataki med nudelsalat og edemamebønner.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Laksetataki
2 stykker laks efter sult/behov/lyst/samvittighed
Lyse sesamfrø
Sorte sesamfrø
2 spsk sesamolie


Nudelsalat med edemamebønner

Nudler
3 forårsløg
2 røde snackpebre
2 små gulerødder
400 g edemamebønner
1 spsk riseddike
1 spsk soya
1 spsk sesamolie
1 spsk blommesauce
1 spsk sorte sesamfrø
Frisk koriander til pynt

Laksetataki
Pensl laksen (uden skind og ben) med olien og vend den i sesamfrøene.

Steg laksen på en meget varm pande uden fedtstof – ca. 1/2 minut på hver side. Laksen skal stadig være rå indeni.


Nudelsalat med edemamebønner

Kog nudlerne efter anvisning på pakken og køl dem ned.

Damp bønnerne et par minutter i letsaltet vand (alternativt 2 1/2 minut under plastfilm i microovnen, hvis du har fået fingre i den frosne udgave) og bælg dem ned i en skål. Snit forårsløg, peber og gulerødder og smid dem ned sammen med bønnerne.

Hæld de kolde nudler ned til de andre ting i skålen, og tilsæt olie, blommesauce, soya og riseddike sammen med sesamfrøene. Vend det hele godt rund og servér.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s