Scaloppina alla Bolognese med pasta med salviesmør


Scaloppina alla Bolognese med pasta med salviesmør.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Scaloppina alla Bolognese
2 stk. kalveschnitzler (venøsteaks kan også sagtens bruges – det er noget billigere)
2 skiver parmaskinke
2 skiver emmenthaler
1 1/2 dl marsala (vinen)
Smør og olie til stegning
Lidt mel
Salt
Peber

Pasta med salviesmør
Opskrift findes andetsteds på bloggen – søgeren til højre herfor er din ven!

Scaloppina alla Bolognese
Bank kødet meget tyndt ud med en kødhammer (brug den ikke-nuprede side, så kødets struktur ikke smadres fuldstændigt). Vend kødet i mel blandet med lidt salt – ryst det overskydende mel af.

Opvarm olie og smør på en pande ved høj varme, og kyl kødet på. Steg det ca. 1 minut på hver side, så det kun lige får en let stegeskorpe. Smag til med salt og peber.


Læg kødet over i et ildfast fast, og læg først en skive skinke og derefter en skive ost på hvert stykke.

Hæld marsalaen på panden og skrab stegeresterne fri. Når panden er kogt af, så hælder du stegeskyen over kødet, som derefter skal ind i ovnen under grill til osten er let sprød og gylden.

Servér sammen med pasta med salviesmør. Drys frisk parmesan over pastaen og kværn sort peber over kødet.

Reklamer

2 meninger om “Scaloppina alla Bolognese med pasta med salviesmør”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s