Kokospandekager med sesamnudler


Kokospandekager med sesamnudler.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Pandekager
200 g rismel
1/2 tsk salt
3 æg
1 dåse kokosmælk
1 dl vand
Olie til stegning

Sesamnudler
150 g nudler
1 gul peberfrugt
3 forårsløg
2 røde peberfrugter
2 spsk fiskesauce
Lidt sukker
Sød chilisauce
Friskhakket koriander
Sesamfrø
Soyasauce
1 stængel citrongræs
2 skalotteløg
1 spsk sesamolie


Pandekager

Pisk alle ingredienser godt sammen. Dejen skal være ret tyk. Bag pandekagerne ved middel varme på en sliplet-pande. Kom evt. lidt olie på panden ind i mellem. Bag pandekagerne på en forholdsvis lille pande, hvis du kan vælge – de er nemlig ret gode til at gå i stykker i vende-processen, da rismelet (tror jeg det må være) ikke har helt den samme sammenklistringsevne, som almindeligt hvedemel.

Sesamnudler
Snit alle grøntsagerne fint. Varm lidt sesamolie op i en meget varm wok, og lynsteg alle grøntsager (inkl. citrongræs) pånær forårsløg heri. Rusk rundt i det et par minutter eller tre, eller til grøntsagerne stegte uden at være brændte. Tilsæt chilisauce, fiskesauce og soya. Smag til med sukker.

Smid de kogte nudler op til grøntsagerne og varm det hele godt igennem, inden du drysser sesamfrøene henover.

Server grøntsagerne på en kokospandekage og drys den friskhakkede koriander over. Top evt. med lidt ekstra soya og chilisauce.

Pandekageopskriften fandt jeg her og tilpassede vores behov mht. mængde osv.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s