Kedjenou


Kedjenou (kyllingeret fra Elfenbenskysten).

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 60 minutter.

2 kyllingebryster
1/2 aubergine, skåret i terninger
2 tomater i tern
1 løg i tynde skiver
1/2 stærk, grøn chili, finthakket
1 tsk ingefærpasta
1 spsk friskhakket timian
Salt
Peber
2 dl couscous
5 dl vand

Stil ovnen på 175 grader. Kom alle ingredienserne i et stort ovnfast fad, dæk med sølvpapir og bag retten i ca. 1 time, rør af og til. Smag til med salt og peber.

Overhæld couscousen med det kogende vand, og lad det stå i 5–8 minutter.

Rør couscous sammen med kyllingeretten og servér straks.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s