Lakridskylling med smørstegte gulerødder


Lakridskylling med smørstegte gulerødder.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
30 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Tja, hvis man godt kan li’ lakrids, og godt kan li’ kylling, hvorfor så ikke blande de to ting? Det smager godt. Kort og godt.

2 kyllingelår med bryststykket med, udbenet (eller endnu bedre: 2 unghanebryster med skind og det hele, hvor knoglerne allerede er pillet ud for dig – så sparer du en del forberedelsestid)
1 tsk olivenolie
1 tsk lakridspulver
Chilipulver
1 tsk fennikel- eller korianderfrø
Salt
Peber
200 tomater
Gulerødder (mængde efter sult)
Smør

Rør lakridspulver i olien med chili, salt og peber og en anelse vand. Gnid lakridsolien oven på kyllingekødet. Skær tomaterne i skiver og og læg kyllingekødet oven på tomaterne i et ildfast fad. Drys med fennikelfrø. Bag i en 200 grader varm ovn i ca. 45 min.

Smelt smør på en brandvarm pande, og smid gulerødderne med. Rusk rundt i dem konstant, til de har fået lidt farve, og er møre (uden af være pensionist-bløde). Krydr med salt og peber og servér dem sammen med lakridskyllingen.

Reklamer

3 meninger om “Lakridskylling med smørstegte gulerødder”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s