Rejer med wasabicreme og thai-nudelsalat


Rejer med wasabicreme og thai-nudelsalat.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: Ca. 10 minutter alt efter styrken på dine grillkul.

Wasabicreme
1 1/2 tsk wasabipasta
2 1/2 dl græsk youghurt
1 tsk friskrevet ingefær

Thai-nudelsalat
Nudler (køb nogle af de gode tykke fra din asiatiske nudel-pusher)
2 stk Bok-choi (kan fås hos selvsamme pusher som regel – hør ham, hvornår han får friske grøntsager hjem fra Thailand, så du får dem friskest muligt, selvom Bok-choi nu kan holde sig rimelig godt i køleren)
1 stk mango
1 rød chili
4 spsk soya
4 spsk sesamolie
En håndfuld edemamebønner (dem glemte jeg i dag, men jeg er sikker på, at de havde været et hit i salaten – både farve- og smagsmæssigt)

Rejerne
6 træspyd (læg dem i blød i vand lidt tid inden de skal bruges, så de ikke brænder på grillen)
Rejer efter sult (brug de store hele eller dem med hale – de smager bedst, og har en go’ størrelse til at smide på spyd)
Sesamolie
Salt

Wasabicreme
Rør alle ingredienserne sammen og kyl det i køleskabet til det skal bruges.

Thai-nudelsalat
Udblød nudlerne i varmt vand i tre minutter (tjek lige instruktionerne på pakken, da tilberedningen afhænger af nuddel-type). Si vandet fra og afkøl dem.


Halvér Bok-choi, grill dem på begge sider og snit dem i strimler. Snit mango og chili og bland dem sammen med Bok-choi’en. Bælg edemamebønnerne og bland også disse i.

Rør soya og olie sammen og hæld over salaten.


Rejerne

Pensl rejespyddene med sesamolie og drys lidt salt over. Smid dem på grillen og giv dem maks. 1 minut på hver side.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s