Honning- og bourbonmarineret kylling med hvid bønnesalat


Honning- og bourbonmarineret kylling med hvid bønnesalat.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter til snitning af grøntsager m.m. + 60 minutter til marinering.
Tilberedningstid: 10 minutter + 30 minutter til optænding af grill.

For kort tid siden (eller ved nærmere eftertanke, så er det faktisk ved at være 15 år siden) var jeg med familien i Florida, hvor vi fik en omgang Cajun-kylling i et storcenter, som smagte ganske fantastisk. Denne opskrift er et forsøg på at efterligne dén smag – den er endnu ikke helt i skabet, men den er tæt på. Hvis jeg kommer den nærmere på et senere tidspunkt, så kommer opskriften selvfølgelig her på bloggen.

Bønnesalaten finder du i øvrigt herinde andetsteds – brug søgefunktionen, så skulle det være lige til at finde den.

2 kyllingebryster
3/4 dl flydende honning
1/4 dl bourbon
1 1/2 spsk dijonsennep
2 tsk brun farin
2 tsk meget finthakket limeskal
1 1/2 tsk chilipulver
Salt
Peber

Rør bourbon og honning sammen over middel varme, til de er smeltet godt sammen. Tag af varmen og rør sennep og brun farin i. Bland herefter limeskal og chilipulver i og smag til med salt og peber.


Hæld marinaden over kyllingen og lad det marinere i minimum en time.

Tænd grillen og kyl kyllingen på, og lad det stege til det er gennemstegt.

Voilas! Resultatet af anstrengelserne:

Reklamer

6 meninger om “Honning- og bourbonmarineret kylling med hvid bønnesalat”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s