Spinat- og rucolatærte med indbyggede fedterøvs-point


Spinat- og rucolatærte. Opskrift til 2 meget sultne eller 3–4 knap så sultne.

I går stod den på fodbold med drengene. Dertil røg der en go’ slat øl og rom ned, hvorfor undertegnede nok ikke var heeelt appelsinfri, da han returnerede omkring midnat. Og så gælder det om at tjene fedterøvs-point ind til kontoen igen – og her kommer det lille hjerte på aftenens tærte ind i billedet. Billigt trick? Jep, men det fungerer, tror jeg …

1 færdiglavet tærtedej (ja, du kan osse lave den selv, men i min tømmermands-ramte verden i dag, der er købe-modellen helt fin)
150 g rucola
250 g optøet helbladet spinat vredet fri for væde
4 forårsløg, groftsnittede
4 æg
2 dl madlavningsfløde
Friskrevet parmesan (nej, savsmulds-modellen der er revet på forhånd er stadig ikke go’ nok – og bli’r det aldrig!)
Salt
Peber

Rul dejen ud i et smurt tærtefad. Fordel rucolaen, forårsløgene og spinaten ud over bunden.

Pisk æg sammen med madlavningsfløden, salt og peber, og hæld blandingen ud over tærteformens indhold.

Riv parmesan i passende mængde over tærten, og smid den i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.