Saltimbocca med brankede kartofler og marsalasauce

Saltimbocca med brankede kartofler og marsalasauce. Opskrift til 2 personer.

2–4 stk kalveschnitzler (venøsteaks kan også bruges som et noget billigere alternativ)
2–4 skiver parmaskine
Ca. 12 friske salvieblade
10–15 små kartofler med skræl, skrubbede
1/2 dl marsala
2 dl madlavningsfløde
Smør
Olie
Salt
Peber

Kog kartoflerne til de er næsten færdige. Hæld vandet fra og opvarm derefter olie i en pande.

Kyl kartoflerne på og rusk rundt i dem jævnligt, så de får en ensartet farve hele vejen rundt.

Imens bankes kødet helt fladt med en kødhammer og læg salviebladene på. Læg derefter en skive parmaskinke på hvert stykke kød og fæstn med en kødnål.

Opvarm lidt smør og olie på en meget varm pande, og smid kødet på – parmaskinkesiden ned. Efter ganske kort tid (omkring 1 minut) vender du kødet om og lader det stege videre på den anden side. Hvis kødet er tilpas tyndt, så tager det vel omkring 1–2 minutter maskimalt.

Tag kødet af panden og kog den af med marsala. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Reklamer

4 meninger om “Saltimbocca med brankede kartofler og marsalasauce”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s