Quesadillas lavet med hjemmelavede chapati

Quesadillas lavet med hjemmelavede chapati. Opskrift til 2 personer.

Chapati
2 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk salt
1 1/3 dl vand

Quesadillas
150 gedeost
150 g revet cheddar
1/2 pose frossen helbladet spinat, optøet og vredet for vand

Chapati
Bland ingredienser sammen og ælt til en smidig dej – tilsæt om nødvendigt mere mel. Lad dejen hvile i en time, og del den derefter i fire lige store dele, som rulles meget flade (så flade som muligt).

Steg hver udrullede dej på en tør pande til den er boblet lidt op og er gylden. Vend dejen og gør det samme på den anden side.

Quesadillas
Fordel først spinat, så gedeost og til slut cheddar på to af brødene. Læg derefter de resterende to brød på som låg, og smid dem ind i ovnen ved 200 grader i 10 minutters tid, eller til osten er smeltet. Hold øje med, at det øverste brød ikke brænder på – dæk det evt. med sølvpapir, hvis det trækker i dén retning.

Servér skidtet – evt. med en go’, stærk chilisauce til!

Advertisements

8 meninger om “Quesadillas lavet med hjemmelavede chapati”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s