Hønsesalat med æbler og valnødder og hjemmebagt baguette

En lidt anderledes udgave af hønsesalat, som ikke er smurt ind i mayo-halløj m.m. Opskrift til 4 personer.

De hjemmebagte baguette finder du opskriften på under “Crostini”. Eller det vil sige, det gør du først senere, for kan se, at jeg ikke har fået skrevet ingredienserne, men kun opskriften. Liiidt svært, så (og så er både indhold og opskrift opdateret i pågældende indlæg).

4 kyllingebryster
2 spsk sennep (her brugte jeg porsesennep fra Læsø, men en almindelig dijon kan også bruges)
2 spsk flydende honning
5 spsk hvidvinseddike
1 dl valnøddeolie
1 dl vindruekerneolie
3 øko-æbler i terninger
2 porrer i tynde skiver
1 go’ håndfuld valnødder
1 bundt purløg

Pochér kyllingebrysterne i letsaltet vand i 20 minutter, og lad dem herefter ligge i yderligere 20 minutter bagefter. Pluk kyllingestykkerne i mundrette stykker.

Pisk sennep, honning og eddike. Pisk olien i lidt ad gangen til dressingen får en tyk og cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Drys med purløg og servér straks og med det samme.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s