Svampe- og marsalaspaghetti

Svampe- og marsalaspaghetti – endnu en “ryd-op-i-køleskabet-ret”

Jeg startede mandag på arbejde igen efter fem ugers barsel sammen med den førstefødte. Selvfølgelig betød det overarbejde den første uge – denne dag inkl. – hvorfor denne ret er endnu en “ryd-op-i-køleskabet-ret”, da jeg heller ikke havde nået at handle eller noget som helst.

Spaghetti
Olivenolie
Løg, finthakket
Marsala
Tørrede svampe efter smag
Parmesan
2 1/5 dl madlavningsfløde
Salt
Peber

Læg svampene i blød i ca. 40 minutter i marsalaen – svampene skal være godt dækkede af væde.

Varm olien i en sauterpande og svits løg et par minutter. Tilsæt svampene, som du lige skal vride væden ud af inden (gør det grundigt, for ellers kan de smage ret sprittet).

Kyl fløde på panden og lad det simre i en 3–4 minutter. Smag til med salt og peber og hæld saucen over den kogte spaghetti. Riv parmesan over retten og servér. Igen: Brug KUN frisk parmesan og ikke det der sat… savsmuld!

Advertisements

En mening om “Svampe- og marsalaspaghetti”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s