Pasta med rejer og fløde (og hvad køleskabet ellers bød på)

Pasta med rejer, porrer, hvidvin og fløde

Spaghetti
2 1/2 dl madlavningsfløde
1 stk. løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
En sjat hvidvin
1/4 pose frosne rejer
2 porrer
Fiskebouillon
Salt
Peber
En sjat olivenolie

Varm olien i en sautestegepande, og tilsæt løg, som steges klare. Tilsæt herefter hvidløg og steg yderligere et minuts tid.

Hæld porrer i retten og derefter hvidvin på og kog ind til halvdelen, hvorefter fiksebouillonen tilsættes. Tilsæt madlavningsfløde og lad retten simre et par minutter.

Smid rejerne i saucen et minut inden retten skal serveres – de må endelig ikke få for meget, for så bliver de kedelige og gummiagtige.

Hæld spaghettien, som er kogt aldente, op til saucen og bland det hele godt, og så er det ellers bare at servere.

Reklamer

En mening om “Pasta med rejer og fløde (og hvad køleskabet ellers bød på)”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s